Biewer Terrier

Hvis du er ute etter en leken og søt liten rase hund, ser ikke lenger enn Biewer Terrier. Også kjent som Biewer à la Pom Pon, Biewer Yorkie eller Biewer Yorkshire, ble disse hundene avlet fra Yorkshire terrier så de deler mange av de samme elskelige egenskapene til denne populære rasen. Biewer Terriers gjøre stor følgesvenn kjæledyr, og de vanligvis kommer godt overens med barn og andre kjæledyr.

Opprinnelse

De Opprinnelses av Biewer Terrier rasen ligger innenfor historien om Yorkshire Terrier. Yorkshire terrier er vanligvis brunfarge med en blå sal, men en particolor (flekkete) variasjon begynte å bli populære på 1980-tallet. I 1984 ble en flekkete Yorkshire Terrier valp avlet fra to Yorkshire terrier bærer et recessivt gen for flekkete farge. Denne valpen ble kåret Schneefloeckchen von Friedheck og han er anerkjent som den første Biewer Terrier.

Gertrud og Werner Biewer, oppdrettere som er ansvarlige for denne hunden, så en unik skjønnhet i de flekkete terrier valp og startet en selektiv avl prosess for å produsere mer som ham. I 1989 ble rasen offisielt anerkjent som den Biewer Yorkie av Allgemeiner Club der Hundefreunde Deutschland. I dag er denne rasen kjent som Biewer Terrier og den har sitt eget sett av standarder som er atskilt fra Yorkshire Terrier, fastsatt av Biewer Terrier Club of America (BTCA). Den Biewer Terrier kom til USA i 2003, og det er i dag en del av AKC Foundation Stock Service.

Stamtavle

Den Biewer Terrier ble avlet fra Yorkshire Terrier, oppnås ved avl to Yorkshire terrier bærer recessive genet for piebald farge.

Mat / Kosthold

Som en liten rase hund, krever Biewer Terrier en høy kvalitet kommersielle hundemat diett som er formulert for små raser. Small-rasen hund formler er spesielt designet for å møte høy energibehovet til små, aktive hunder som Biewer Terrier.

Dressur

Den Biewer Terrier er en smart liten hund som vanligvis svarer godt til en fast og konsekvent hånd i dressur. Som mange leketøy raser, er den Biewer Terrier utsatt for å utvikle liten hund syndrom hvis ikke riktig trent. Biewer terrier kan være noe vanskelig å housebreak og de kan være litt overbeskyttende til tider. Så lenge du starter dressur tidlig og være konsekvent, bør du ikke ha noen problemer med dressur din Biewer Terrier.

Vekt

Den Biewer Terrier står opp til 8,5 inches høy og veier mellom 4 og 8 lbs. ved forfall.

Lynne / Behavior

For det meste, er det Biewer Terrier en veldig enkel hund å komme sammen med – de pleier ikke å bjeffe, og de er en omgjengelig rase. Biewer terrier er vennlig og leken, ivrig etter å tilbringe tid med familie og gode rundt barna. Som mange leketøy raser, har denne hunden en stor personlighet som ikke synes å passe inn i sin lille ramme – de også elsker oppmerksomhet og liker å være stjernen i showet. Selv om Biewer Terrier kan se liten, det har en stor personlighet og er raske til å stå opp for seg mot større raser. Denne rasen gjør en god følgesvenn kjæledyr for enslige og familier.

Vanlige helseproblemer

Gitt det faktum at Biewer Terrier ble avlet fra Yorkshire Terrier, de har samme slags helseproblemer. Noen av de vanligste genetiske lidelser sett i denne rasen inkluderer patellar luksasjon, Legg-Calvé-Perthes syndrom, Porto shunt, blærestein, og tracheal kollaps. Andre forhold disse hundene kan utvikle inkluderer distichiasis og hypoglykemi.

Forventet levealder

Den gjennomsnittlige levealder av Biewer Terrier er mellom 12 og 15 år.

Trenings Krav

Den Biewer Terrier er en naturlig aktiv rase som krever regelmessig daglig mosjon å arbeide av sin overskuddsenergi. Hvis en daglig spasertur ikke er mulig, vil noen aktiv spilletid vanligvis oppfylle denne hundens behov for mosjon. Uten nok trening for en eller annen form, men er denne rasen sannsynlighet for å utvikle atferdsproblemer som graving og tygge.

AKC

Den Biewer Terrier er i dag en del av theAKC Foundation Stock tjeneste – det har ennå ikke blitt anerkjent som en rase atskilt fra Yorkshire Terrier.

Frakk

Den Biewer Terrier er lik i utseende til Yorkshire Terrier bortsett fra sin farge. Disse hundene har lange, flytende strøk rett, silkeaktig hår. Den Biewer Terrier pels er skinnende og glatt. I motsetning til Yorkshire terrier som viser tan farge med en blå sal, har Biewer Terrier en flekkete farge. Disse hundene er vanligvis utviser hvit eller blåaktig-hvitt brutt farge på kroppen med hvitt hår på brystet, bena og magen. Ansiktet er typisk black and tan med symmetrisk fargelegging.

Valper

Gjennomsnittlig kullstørrelse for Biewer Terrier er mellom to og fem valper. Som er sant for de fleste hunder, anbefales det at du starter sosialisering og dressur så tidlig som mulig med denne rasen. Dressur er avgjørende for å hindre utvikling av liten hund syndrom og tidlig sosial vil bidra til å forhindre denne rasen fra å bli aggressiv mot andre hunder.

ใส่ความเห็น

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  เปลี่ยนแปลง )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s